Preduzeće Centar za ekonomiju d.o.o. iz Banje Luke poziva pripadnike poljoprivredno – prehrambenog sektora (individualne poljoprivredne proizvođače, preduzeća iz oblasti poljoprivrede, udruženja poljoprivrednika, poljoprivredne zadruge, itd.), te sadašnje i buduće konsultante, koji rade u poljoprivredno – prehrambenom sektoru, da se prijave za učešće u programu obuke o pripremi poslovnih planova, koji se realizuje u okviru projekta EU4AGRI, finansiranog od strane Evropske unije. Obuka će biti održana u periodu maj – juli 2023. godine.

Projekat „Podrška Evropske unije za konkurentnost poljoprivrede i ruralni razvoj u Bosni i Hercegovini“ (EU4AGRI) je četverogodišnja inicijativa (2020-2024), sa ciljem modernizacije poljoprivredno-prehrambenog sektora, otvaranja novih i zadržavanja postojećih radnih mjesta, te podrške oporavku od krize prouzrokovane COVID-19 virusom u Bosni i Hercegovini.

Program obuke je namijenjen za učesnike iz šire regije Banja Luka (Novi Grad, Prijedor, Kostajnica, Kozarska Dubica, Gradiška, Laktaši, Nova Topola, Srbac, Prnjavor, Derventa, Doboj, Teslić, Tešanj, Kotor Varoš, Čelinac, Kneževo, Jajce, Mrkonjić Grad, Šipovo) i Unsko – sanskog kantona (Sanski Most, Ključ, Bosanski Petrovac, Drvar, Bihać, Cazin, Velika Kladuša, Bosanska Krupa).

Ako ste zainteresovani da unaprijedite vještine poslovnog planiranja, molimo Vas da popunite aplikaciju za učešće u programu obuke (ubaciti link) i da nam je pošaljete putem e-mail-a, zajedno sa svojim CV-jem (biografijom). Navedene dokumente šaljite na e-mail adresu: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.. Tražene dokumente možete poslati najkasnije do 20.04.2023.g. Više informacija o programu možete dobiti putem telefona 065 910 944. Tekst Javnog poziva i Prijavni obrazac možete preuzeti na sljedećim vezama:

Javni poziv za učešće u programu obuke o pripremi poslovnih planova

Prijavni obrazac