Obaviještavaju se predstavnici nevladinih organizacija s područja BiH da je UNDP u sklopu projekta ''Jačabnje uloge Mjesnih zajednica u Bosni i Hercegovini'' raspisao Javni poziv za odabir projektnih Odgovornih strana/partnera (Responsible Party),  koje treba da budu angažovane na implementaciji važnih projektnih aktivnosti.

Cilj je odabriti 4 OCD za 41 JLS (podijeljene u 4 regije), koje će raditi na implemetaciji aktivnosti iz navedenog projekta sa predstavnicima  JLS i MZ u drugoj fazi projekta, među kojima je i Općina Sanski Most.

Angažman bi bio na 18 mjeseci. Javni poziv s dokumentacijom, informacijama i objašnjenima je objavljen na linku: https://procurement-notices.undp.org/view_notice.cfm?notice_id=74646

Rok za prijavu je 05.02.2021. (do 16:00h).

U pozivu se navodi da će, za zainteresovane aplikante, biti organizovan Otvoreni dan tj. online sastanak 28.01.2021. (14:00h). (Zainteresovane OCD treba da se prijave za učešće na sastanku do 26.01.2021. slanjem email-a na adresu Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. )