Općina Sanski Most  20.01.2020. godine raspisala je Konkurs za dodjelu 55. stipendija redovnim studentima općine Sanski Most, koji studiraju na akreditiranim državnim fakultetima u BiH  shodno Odluci o kriterijima i načinu dodjele stipendija redovnim studentima općine Sanski Most ("Službeni glasnik općine Sanski Most", br. 3/12 i 1/17).

Konkurs ostaje otvoren 15. dana od dana raspisivanja odnosno od 20.01.2020. godine do 04.02.2020. godine, i objavljen je u dnevnom listu Oslobođenje, oglasnoj ploči općine Sanski Most i web stranici Općine, kao i na drugim portalima i medijima kako bi se zainteresirani studenti mogli upoznati sa objavljenim konkursom, uz napomenu da aplikacije koje se dostavljaju moraju biti kompletne i dostavljene u predviđenom roku.

Sve neophodne dodatne informacije zainteresirani studenti mogu dobiti u organu uprave općine Sanski Most  (Salter sala općine Sanski Most ili putem e-maila: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.).

Svu dokumentaciju koja vam treba možete preuzeti OVDJE.

OPĆINA SANSKI MOST