Arhiva

SAOPĆENJE ZA JAVNOST: NACRT STATUTA OPĆINE SANSKI MOST

obavijest

Općinsko vijeće je na svojoj 19. sjednici od 26.04.2018. godine utvrdilo Nacrt "Statuta općine Sanski Most" uz zaključak da se javna rasprava provede u trajanju od 60 dana.

Svi zainteresovani građani mogu izvršiti uvid u Nacrt "Statuta općine Sanski Most" u prostorijama Stručne službe općinskog vijeća, kancelarijama Mjesnih ureda Fajtovci, Stari Majdan, Donji Kamengrad i Vrhpolje, kancelarijama mjesnih zajednica Lušci palanka i MZ Grad lijeva obala i WEB stranici Općine Sanski Most, te pismenim putem dati svoje sugestije i primjedbe koje će se uzeti u razmatranje najkasnije do 08.06.2018. godine

Javna rasprava za Nacrt Statuta utvrđit će se na naknadno utvrđenom terminu o čemu će građani biti blagovremeno obaviješteni. Sve informacije građani mogu dobiti u Stručnoj službi općinskog vijeća.

Poštovani građani pozivamo Vas da svojim učešćem, prijedlozima i sugestijama doprinesete izradi ovog dokumenta. Svoje primjedbe i sugestije dostavite u pismenom obliku Stručnoj službi za poslove Općinskog vijeća.

Nacrt Statuta preuzmite OVDJE.

INFO menu

budzetzagradjaneBanner

Video prezentacija

ekobisbanner

Općinski Načelnik

Faris Hasanbegovic
Načelnik općine
prof. Faris Hasanbegović

RTV Sana | sanartv.ba

Lista Projekata

servis48

PROMOTIVNI VIDEO INVESTICIONI POTENCIJALI