Arhiva

NACRT: IZMJENA I DOPUNA URBANISTIČKOG PROJEKTA

obavijest

Obavještavamo građane da je Općinsko vijeće općine Sanski Most dana 26.04.2018.god., na XIX sjednici, usvojilo Nacrt Izmjena i dopuna Urbanističkog projekta za parcelu u Banjalučkoj ulici, označenu kao k.č. 571/1 K.O. Sanski Most I. Nacrt se stavlja na Javni uvid u periodu od 08.05.2018.god. do 23.05.2018.god. i izložen je u holu Općinske vijećnice (I sprat). Tokom Javnog uvida, svaki radni dan, u kancelariji br. 13 (zgrada Općine Sanski Most), građani mogu dobiti stručno tumačenje Nacrta Izmjena i dopuna Urbanističkog projekata.

Pozivaju se građani da daju svoje prijedloge, sugestije, primjedbe na Nacrt lično (šalter sala, šalter br. 9, zgrada Općine Sanski Most), putem pošte (na adresu: Općina Sanski Most, Općinska služba za prostorno uređenje, građenje i stambene poslove, Ul. Banjalučka br. 3, 79260 Sanski Most, sa naznakom “Primjedbe na Nacrt Izmjena i dopuna Urbanističkog projekta za parcelu u Banjalučkoj ulici označenu kao k.č. 571/1 K.O. Sanski Most I”) ili da upišu svoje Primjedbe u Svesku primjedbi koja se nalazi na mjestu Javnog uvida.


    O datumu održavanja Javne rasprave na Nacrt Izmjena i dopuna Urbanističkog projekata, građani će biti blagovremeno obavješteni. Sve informacije u vezi Izmjena i dopuna Urbanističkog projekta, mogu se dobiti u općinskoj službi za prostorno uređenje, građenje i stambene poslove (kancelarija br. 13, zgrada Općine Sanski Most, Ul. Banjalučka br. 3).
  

INFO menu

budzetzagradjaneBanner

Video prezentacija

ekobisbanner

Općinski Načelnik

Faris Hasanbegovic
Načelnik općine
prof. Faris Hasanbegović

RTV Sana | sanartv.ba

Lista Projekata

servis48

PROMOTIVNI VIDEO INVESTICIONI POTENCIJALI