Arhiva

KONKURS ZA DODJELU STIPENDIJA 2018

obavijest

Općina Sanski Most je 05.02.2018. godine raspisala Konkurs za dodjelu 44 stipendije redovnim studentima općine Sanski Most, koji studiraju na akreditiranim državnim fakuletetima u BiH. Konkurs  ostaje otvoren 15. dana od dana raspisivanja odnosno do 20.02.2017. godine, i objavljen je u dnevnom listu Oslobođenje, oglasnoj ploči općine Sanski Most i web stranici Općine.

Tekst Konkursa,  kao i Odluke o kriterijima i načinu dodjele stipendija redovnim studentima općine Sanski Most, Izmjene i dopune Odluke o kriterijima i načinu dodjele stipendija, kao i druga neophodna dokumentacija mogu se pogledati odnosno preuzeti na "Forumu" općine Sanski Most.

Zainteresirani studenti - kandidati mogu na upit (e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.) dobiti i obrazce izjava u wordu koje mogu ovjeriti u općini Sanski Most - Šalter sala i mjestima studiranja (Općine-Šalter sale/notari), te ujedno dobiti i sve odgovore na  upite koji se tiču stipendiranja.

Dokument Konkursa možete preuzeti ovdje.

 

INFO menu

budzetzagradjaneBanner

Video prezentacija

ekobisbanner

Općinski Načelnik

Faris Hasanbegovic
Načelnik općine
prof. Faris Hasanbegović

RTV Sana | sanartv.ba

Lista Projekata

servis48

PROMOTIVNI VIDEO INVESTICIONI POTENCIJALI