Arhiva

OBAVIJEST: NACRT ZAKONA O ZAŠTITI O POŽARU I VATROGASTVU

obavijest

Federalna uprava civilne zaštite, u skladu sa Zaključkom Doma naroda Parlamenta Federacije BiH, obavještava da je započeta aktivnost na provođenju javne rasprave o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zaštiti od požara i vatrogastvu (u daljnjem tekstu: Nacrt zakona).

S tim u vezi, obavještavamo vas da je dana 17.11.2017. godine, na web stranici Federalne uprave civilne zaštite (pod kategorijom „razno“)  postavljen Poziv za dostavljanje komentara na Nacrt Zakona, kao i sljedeći materijali:

1.    Program javne rasprave o Nacrtu zakona;

2.    Nacrt Zakona;

3.    Obrazac za dostavljanje komentara i prijedloga na propis.

LINK: http://fucz.gov.ba/javna-rasprava-poziv-za-dostavljanje-komentara-na-nacrt-zakona-o-izmjenama-i-dopunama-zakona-o-zastiti-od-pozara-i-vatrogastvu/

Primjedbe i sugestije učesnika javne rasprave dostavljaju se na e-mail adresu Federalne uprave civilne zaštite Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. , ili pisanim putem na adresu; Federalna uprava civilne zaštite, ulica Vitomira Lukića broj 10, 71000 Sarajevo.

Javna rasprava o Nacrtu zakona će trajati 90 dana, i to od 16.11.2017. godine do 13.02.2018. godine.

U skladu sa navedenim Federalna uprava civilne zaštite će javnu raspravu o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zaštiti od požara i vatrogastvu za Unsko-sanski kanton održati 27.11.2017.godine ( ponedjeljak) sa početkom u 12.00 sati u sali Skupštine Unsko-sanski kantona, Ul. Alije Đerzeleza br. 2.

LJETO NA SANI 2018

LjetoNaSani2018mala1

Općinski Načelnik

Faris Hasanbegovic
Načelnik općine
prof. Faris Hasanbegović

RTV Sana | sanartv.ba

Lista Projekata

INFO menu

servis48

PROMOTIVNI VIDEO INVESTICIONI POTENCIJALI