Arhiva

OBAVIJEST: ODVOZ KABASTOG OTPADA

obavijest

Obavještavaju se građani općine Sanski Most da će se dana 18.11.2017.godine (subota) sa početkom u 09,00 sati organizovati odvoz kabastog otpada iz domaćinstava (namještaj, bijela tehnika, stolarija, kućanski aparati) osim građevinskog materijala, u okviru pilot projekta općine Sanski Most i JKP"Sana"d.o.o. - u stečaju i to:

na području MZ Skucani Vakuf - otpad treba biti odložen kod područne škole i kod džamije u Avdići;

na području MZ Fajtovci - Modra otpad treba biti odložen kod džamije, Lukavice kod doma, Čirkići kod džamije i Okreč – kod džamije, kako bi se mogao organizovati odvoz istog sa navedenih lokacija.

        Dana 20.11.2017.godine (ponedeljak) sa početkom u 09,00 sati  organizovati će se odvoz kabastog otpada iz domaćinstava (namještaj, bijela tehnika, stolarija, kućanski aparati) osim građevinskog materijala i to:

na području MZ Gornji Kamengrad – Došci otpad treba biti odložen na lokaciji raskrsnica spomenik – džamija; Potkisak lokacija trgovina Seja – škola; Hatiraj lokacija skretanje za Jasicu, te Vrše lokacija autobuska stanica.

na području MZ Donji Kamengrad – Sefići otpad treba biti odložen na lokaciji skretanje za Krče – Sefiće; zatim lokacija  skretanje za Ćatiće, lokacija raskrsnica R 405 – Musalla i Husimovci kod keramike, kako bi se mogao organizovati odvoz istog sa navedenih lokacija.

Isto tako, građani se obavještavaju da se u slučaju loših vremenskih uslova navedene akcije odgađaju za drugi termin, o čemu će biti uredno obaviješteni.

LJETO NA SANI 2018

LjetoNaSani2018mala1

Općinski Načelnik

Faris Hasanbegovic
Načelnik općine
prof. Faris Hasanbegović

RTV Sana | sanartv.ba

Lista Projekata

INFO menu

servis48

PROMOTIVNI VIDEO INVESTICIONI POTENCIJALI