Arhiva

OBAVIJEST: JAVNA RASPRAVA ZA ZAKUP ZEMLJIŠTA

 

obavijest

Općinsko vijeće je na svojoj 10. sjednici od 29.06.2017. godine utvrdilo Nacrt "Odluke o privremenom korištenju javnih površina na području općine Sanski Most" i isti se upućuje na javni uvid.

 

Svi zainteresovani građani mogu izvršiti uvid u Nacrt "Odluke o privremenom korištenju javnih površina na području općine Sanski Most", Uslove za određivanje lokacija za postavljanje privremenih objekata na javnim površinama na području općine Sanski Most i Grafički prikaz zona kao sastavne dijelove istog Nacrta, te pismenim putem dati svoje sugestije i primjedbe koje će se uzeti u razmatranje.

 

Navedeni Nacrt sa prilozima bit će izložen svakim danom od 04.07.2017.godine do 18.07.2017. godine u prostorijama Šipove zgrade – sala Vijeća i na Oglasnoj ploči Općine Sanski Most.

 

Dana 25.07.2017. godine (utorak) u prostorijama Šipove zgrade – sala Vijeća će se održati JAVNA RASPRAVA na Nacrt navedene odluke sa početkom u 11,00 časova. Na zakazanoj JAVNOJ RASPRAVI biće prisutni predstavnici Općinske službe za prostorno uređenje, građenje i stambene poslove.

 

Sve informacije građani mogu dobiti u općinskoj Službi za prostorno uređenje, građenje i stambene poslove.

 

Vas poštovani građani pozivamo da svojim učešćem, prijedlozima i sugestijama doprinesete izradi ovog dokumenta. Svoje primjedbe i sugestije dostavite u pismenom obliku na šalter broj 9 u prijemnoj kancelariji Općine Sanski Most.

Dokumente u PDF formatu potrebne možete preuzeti na slijedećim linkovima:

Nacrt Odluka

Obavijest o Javnoj raspravi za zakup zemljišta

Uslovi za privremene objekte

Javne površine

 

 

LJETO NA SANI 2018

LjetoNaSani2018mala1

Općinski Načelnik

Faris Hasanbegovic
Načelnik općine
prof. Faris Hasanbegović

RTV Sana | sanartv.ba

Lista Projekata

INFO menu

servis48

PROMOTIVNI VIDEO INVESTICIONI POTENCIJALI