Javni pozivi

 obavijest

Poštovani građani,

Obavještavamo Vas da je Općina Sanski Most dana 08.07.2016. godine objavila Javni poziv za dostavljanje prijedloga projekata za ažuriranje PROGRAMA KAPITALNIH INVESTICIJA za period od 2016­2020. godine. Organ uprave općine Sanski Most je otpočeo sa izradom Programa kapitalnih investicija, u cilju boljeg razvoja općine i poboljšanja standarda u sferi upravljanja javnim dobrima općine. Pravo predlaganja projekata za izradu Programa kapitalnih investicija, imaju svi građani, udruženja građana, predstavnici mjesnih zajednica, privatni poduzetnici, predstavnici administrativnih službi i ostali subjekti.

Javni poziv je objavljen na oglasnoj ploči Općine Sanski Most. Obrasci za podnošenje prijedloga za izradu Programa kapitalnih investicija i uputstvo se mogu dobiti u zgradi Općine Sanski Most na šalteru broj 8. kao i u Mjesnim zajednicama. Obrazac prijedloga projekata za izradu Programa kapitalnih investicija treba popuniti i dostaviti najkasnije do 22.07.2016. godine u zgradu Općine Sanski Most ­ ŠALTER SALA.

Javni poziv i aplikacioni obrazac se može direktno preuzeti Ovdje.

Za sve nejasnoće i dodatne informacije se možete obratiti sekretaru Koordinacionog tima za izradu Programa kapitalnih investicija na broj telefona 686­503 ili lično u zgradi Općine ( bivša
zgrada ŠIP­a ), kancelarija broj 3.


 

INFO menu

budzetzagradjaneBanner

Video prezentacija

ekobisbanner

Općinski Načelnik

Faris Hasanbegovic
Načelnik općine
prof. Faris Hasanbegović

Lista Projekata

servis48

PROMOTIVNI VIDEO INVESTICIONI POTENCIJALI