obavijest

Obavještavamo građane da je Općinsko vijeće općine Sanski Most dana 29.06.2018.god., na XXI sjednici, usvojilo Nacrt Izmjena i dopuna Regulacionog plana “Lijeva Obala 1” Sanski Most. Nacrt plana se stavlja na Javni uvid u periodu od 10.07.2018.god. do 26.07.2018.god. i izložen je u holu zgrade gradske biblioteke (Ul. Stanična br.1). Tokom Javnog uvida, svaki radni dan, u kancelariji br. 13 (zgrada Općine Sanski Most), građani mogu dobiti stručno tumačenje Nacrta. Pozivaju se građani da daju svoje prijedloge, sugestije, primjedbe na Nacrt lično (šalter sala, šalter br. 9, zgrada Općine Sanski Most), putem pošte (na adresu: Općina Sanski Most, Općinska služba za prostorno uređenje, građenje i stambene poslove, Ul. Banjalučka br. 3, 79260 Sanski Most, sa naznakom “Primjedbe na Nacrt Izmjena i dopuna Regulacionog plana “Lijeva Obala 1” Sanski Most”) ili da upišu svoje Primjedbe u Svesku primjedbi koja se nalazi na mjestu Javnog uvida.

Dana 27.07.2018.god. (petak) sa početkom u 11.00 h, u sali Općinske vijećnice, će se održati Javna rasprava o Nacrtu Izmjena i dopuna Regulacionog plana “Lijeva Obala 1” Sanski Most.

Sve informacije u vezi Izmjena i dopuna Regulacionog plana “Lijeva Obala 1” Sanski Most, mogu se dobiti u općinskoj službi za prostorno uređenje, građenje i stambene poslove (kancelarija br. 13, zgrada Općine Sanski Most, Ul. Banjalučka br. 3).

  

INFO menu

budzetzagradjaneBanner

Video prezentacija

ekobisbanner

Općinski Načelnik

Faris Hasanbegovic
Načelnik općine
prof. Faris Hasanbegović

Lista Projekata

servis48

PROMOTIVNI VIDEO INVESTICIONI POTENCIJALI