obavijest

Općinsko vijeće je na svojoj 19. sjednici od 26.04.2018. godine utvrdilo Nacrt "Statuta općine Sanski Most" uz zaključak da se javna rasprava provede u trajanju od 60 dana.

Svi zainteresovani građani mogu izvršiti uvid u Nacrt "Statuta općine Sanski Most" u prostorijama Stručne službe općinskog vijeća, kancelarijama Mjesnih ureda Fajtovci, Stari Majdan, Donji Kamengrad i Vrhpolje, kancelarijama mjesnih zajednica Lušci palanka i MZ Grad lijeva obala i WEB stranici Općine Sanski Most, te pismenim putem dati svoje sugestije i primjedbe koje će se uzeti u razmatranje najkasnije do 08.06.2018. godine

Javna rasprava za Nacrt Statuta utvrđit će se na naknadno utvrđenom terminu o čemu će građani biti blagovremeno obaviješteni. Sve informacije građani mogu dobiti u Stručnoj službi općinskog vijeća.

Poštovani građani pozivamo Vas da svojim učešćem, prijedlozima i sugestijama doprinesete izradi ovog dokumenta. Svoje primjedbe i sugestije dostavite u pismenom obliku Stručnoj službi za poslove Općinskog vijeća.

Nacrt Statuta preuzmite OVDJE.

INFO menu

budzetzagradjaneBanner

Video prezentacija

ekobisbanner

Općinski Načelnik

Faris Hasanbegovic
Načelnik općine
prof. Faris Hasanbegović

Lista Projekata

servis48

PROMOTIVNI VIDEO INVESTICIONI POTENCIJALI