obavijest

Općinsko vijeće je na svojoj 19. sjednici od 26.04.2018. godine utvrdilo Nacrt "Odluke o privremenom korištenju privatnih površina na području općine Sanski Most" i isti se upućuje na javni uvid.
         Svi zainteresovani građani mogu izvršiti uvid u Nacrt "Odluke o privremenom korištenju  privatnih površina na području općine Sanski Most", Uslove za određivanje lokacija za postavljanje  privremenih objekata  na privatnim površinama na području općine Sanski Most i Grafički prikaz zona kao sastavne dijelove istog Nacrta, te pismenim putem dati svoje sugestije i primjedbe koje će se uzeti u razmatranje.
         Navedeni Nacrt sa prilozima bit će izložen svakim danom od 09.05.2018.godine do 23.05.2018. godine u holu zgrade ŠIP-a (I sprat) u Sanskom Mostu i na Oglasnoj ploči Općine Sanski Most.
         Dana 24.05.2018. godine (četvrtak) u prostorijama Šipove zgrade – sala Vijeća će se održati JAVNA RASPRAVA  na Nacrt navedene odluke sa početkom u 11,00 časova. Na zakazanoj JAVNOJ RASPRAVI biće prisutni predstavnici Općinske službe za prostorno uređenje, građenje i stambene poslove.
    Sve informacije građani mogu dobiti u općinskoj Službi za prostorno uređenje, građenje i stambene poslove.
         Vas poštovani građani  pozivamo da svojim učešćem, prijedlozima i sugestijama doprinesete izradi ovog  dokumenta. Svoje primjedbe i sugestije dostavite u pismenom obliku na šalter broj 9 u prijemnoj kancelariji Općine Sanski Most.                                                                         

Saopćenje za javnost

Odluka o uslovima, privatno vlasništvo

 

INFO menu

budzetzagradjaneBanner

Video prezentacija

ekobisbanner

Općinski Načelnik

Faris Hasanbegovic
Načelnik općine
prof. Faris Hasanbegović

Lista Projekata

servis48

PROMOTIVNI VIDEO INVESTICIONI POTENCIJALI