Arhiva

OBAVIJEST: JAVNA RASPRAVA ZA ZAKUP ZEMLJIŠTA

 

obavijest

Općinsko vijeće je na svojoj 10. sjednici od 29.06.2017. godine utvrdilo Nacrt "Odluke o privremenom korištenju javnih površina na području općine Sanski Most" i isti se upućuje na javni uvid.

 

Svi zainteresovani građani mogu izvršiti uvid u Nacrt "Odluke o privremenom korištenju javnih površina na području općine Sanski Most", Uslove za određivanje lokacija za postavljanje privremenih objekata na javnim površinama na području općine Sanski Most i Grafički prikaz zona kao sastavne dijelove istog Nacrta, te pismenim putem dati svoje sugestije i primjedbe koje će se uzeti u razmatranje.

 

Navedeni Nacrt sa prilozima bit će izložen svakim danom od 04.07.2017.godine do 18.07.2017. godine u prostorijama Šipove zgrade – sala Vijeća i na Oglasnoj ploči Općine Sanski Most.

 

Dana 25.07.2017. godine (utorak) u prostorijama Šipove zgrade – sala Vijeća će se održati JAVNA RASPRAVA na Nacrt navedene odluke sa početkom u 11,00 časova. Na zakazanoj JAVNOJ RASPRAVI biće prisutni predstavnici Općinske službe za prostorno uređenje, građenje i stambene poslove.

 

Sve informacije građani mogu dobiti u općinskoj Službi za prostorno uređenje, građenje i stambene poslove.

 

Vas poštovani građani pozivamo da svojim učešćem, prijedlozima i sugestijama doprinesete izradi ovog dokumenta. Svoje primjedbe i sugestije dostavite u pismenom obliku na šalter broj 9 u prijemnoj kancelariji Općine Sanski Most.

Dokumente u PDF formatu potrebne možete preuzeti na slijedećim linkovima:

Nacrt Odluka

Obavijest o Javnoj raspravi za zakup zemljišta

Uslovi za privremene objekte

Javne površine

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Refreširaj

Vodostaj rijeke Sane

univeritetBIHAC

Karta grada

KartaMALA

Industrijska zona

Sejkovaca

Općinski Načelnik

Faris Hasanbegovic
Načelnik općine
prof. Faris Hasanbegović

RTV Sana | sanartv.ba

Lista Projekata

INFO menu

servis48

PROMOTIVNI VIDEO INVESTICIONI POTENCIJALI