Arhiva

KONKURS ZA DODJELU STIPENDIJA REDOVNIM STUDENTIMA OPĆINE SANSKI MOST

obavijest

Općina Sanski Most je 08.03.2017. godine raspisala Konkurs za dodjelu 44 stipendije redovnim studentima općine Sanski Most, koji studiraju na akreditiranim državnim fakuletetima u BiH. Konkurs  ostaje otvoren 15. dana od dana raspisivanja odnosno do 23.03.2017. godine, i objavljen je u dnevnom listu Oslobođenje, oglasnoj ploči općine Sanski Most i web stranici Općine.

Tekst Konkursa,  kao i Odluke o kriterijima i načinu dodjele stipendija redovnim studentima općine Sanski Most, Izmjene i dopune Odluke o kriterijima i načinu dodjele stipendija, kao i druga neophodna dokumentacija mogu se pogledati odnosno preuzeti na "Forumu" općine Sanski Most.

Zainteresirani studenti - kandidati mogu na upit (e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.) dobiti i obrazce izjava u wordu koje mogu ovjeriti u općini Sanski Most - Šalter sala i mjestima studiranja (Općine-Šalter sale/notari), te ujedno dobiti i sve odgovore na  upite koji se tiču stipendiranja.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Refreširaj

Vodostaj rijeke Sane

univeritetBIHAC

Karta grada

KartaMALA

Industrijska zona

Sejkovaca

RTV Sana | sanartv.ba

INFO menu

Općinski Načelnik

Faris Hasanbegovic
Načelnik općine
prof. Faris Hasanbegović

servis48

PROMOTIVNI VIDEO INVESTICIONI POTENCIJALI